Despre noi

SC FEROM SRL  a fost infintata in data de 07 iunie 2002 si functioneaza ca o societate comerciala privata cu capital integral roman.  Domeniul principal de activitate este constructia si repararea de material rulant, cod CAEN 610.

SC FEROM SRL detine certificat privind implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii SR IN ISO 9001/2001 .

Domeniile principale de activitate ale societatii reprezinta o nisa aparte si importanta pe piata materialului rulant de cale ferata din Romania.. Excelenti specialisti din domeniul proiectarii, productiei si exploatarii materialului rulant  formeaza un colectiv unitar; colectiv care sta la baza tuturor realizarilor noastre.   Specialistii  nostri sunt autori de carti de specialitate si cu experienta in procesul de instruire  la cele mai inalte nivele.

Incercam sa imbinam experienta vasta a specialistilor cu energia- respectiv, entuziasmul tinerilor angajati. Traditia, realizarile si performantele scolii romanesti de ingineria materialului rulant de cale ferata de-a lungul anilor, ne este in acelasi timp model si imbold.

Pe langa productia de echipamente noi, SC FEROM SRL , este autorizata in efectuarea de servicii de revizie si reparatii.

Pentru toate produsele si serviciile societatea noastra detine   autorizatii si agremente tehnice  eliberate de Autoritatea Feroviara din Romania (AFER ).

Ne bucuram ca produsele si serviciile noastre  contribuie si pot contribui in continuare la succesul mult mai important al  altor societati comerciale . Calitatea, siguranta si onestitatea serviciilor si produselor noastre ne este garantul permanent pentru viitor.

Pentru orice informatie, la orice ora si oricand,  nu ezitati sa ne contactati .

Cu deosebita consideratie,
Director General
Dr.Ing. Viorel Simut