• Română
  • English
  • Deutsch

Despre noi

S.C. FEROM S.R.L. a fost infiintata in data de 07 iunie 2002 si functioneaza ca o societate comerciala privata cu capital integral roman. Domeniul principal de activitate este constructia si repararea de material rulant, cod CAEN 3020. S.C. FEROM S.R.L. detine certificat privind implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii SR EN ISO 9001/2008.

Domeniile principale de activitate ale societatii reprezinta o nisa aparte si importanta pe piata meterialului rulant de cale ferata din Romania. Excelenti specialisti din domeniul proiectarii, productiei si exploatarii materialului rulant formeaza un colectiv unitar; colectiv care sta la baza tuturor realizarilor noastre. Incercam sa imbinam experienta vasta a specialistilor cu energia – respectiv entuziasmul tinerilor angajati. Traditia , realizarile si performantele scolii romanesti de inginerie a materialului rulant de cale ferata de-a lungul anilor, ne este in acelasi timp model si imbold.

Ne bucuram ca produsele si serviciile noastre contribuie si pot contribui in continuare la succesul mult mai important al altor societati comerciale. Calitatea, siguranta si onestitatea serviciilor si produselor noastre ne este garantul permanent pentru viitor.


Dr. Ing. Viorel Simut - Director General

Dr. Ing. Viorel Simut
Director General